Wereld Trekvogeldag Oostvaardersplassen - online

Wereld Trekvogeldag Oostvaardersplassen - online

Zaterdag 8 mei staat in het teken van (trek)vogels spotten en hun leefgebied. De Oostvaardersplassen, onderdeel van Nationaal Park Nieu

Ben jij een vroege vogel, sla je graag je vleugels uit of ben je een beetje een vreemde eend in de bijt? Dan hoor je thuis op de Wereld Trekvogeldag! Zaterdag 8 mei staat in het teken van (trek)vogels, het spotten van vogels en hun leefgebied. De Oostvaardersplassen, onderdeel van Nationaal Park Nieuw Land, is het decor van deze volledige online editie van de Wereld Trekvogeldag.


 


Online editie


Voor de online editie van de Wereld Trekvogeldag is er een inspirerend en informatief online programma samengesteld voor iedereen die geïnteresseerd is in (trek)vogels en het vogels spotten. Van de beginnende tot de gemiddelde vogelaar, maar ook voor diegene die net komt “kijken”. Het programma is opgedeeld in twee onderdelen: de livestream en de Do It Yourself-workshops. Live vanuit de Oostvaardersplassen komen sprekers aan bod die vertellen over hun expertise en waar vragen aan gesteld kan worden. Zoals Nico de Haan, vogelkenner in hart en nieren, en schrijver van vele vogelboeken. Vanuit je eigen woonkamer ga je mee op excursie met de boswachter door de Oostvaardersplassen, leer je de beste tips & tricks van het vogels spotten of master je de kunst van het vogels tekenen in de DIY-filmpjes. Gedurende en na afloop van het evenement kun je de workshops volgen.


  • Let op: online evenement

  • Na aanmelding wordt er een unieke link naar je mailadres verstuurd

Wereld Trekvogeldag Oostvaardersplassen - online

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.