VeluwsToeren en eten

VeluwsToeren en eten

Vijf toprestaurants verzorgen op Tweede Pinksterdag, maandag 24 mei, een culinaire autoroute over de Veluwe van ca. 75 kilometer. Deelnemers krijgen bij vijf stops elke keer een gang van een compleet diner en ontdekken de mooiste plekjes in de regio. Jesse Madern, de Barneveldse horecaondernemer van Restaurant Madern, is enorm enthousiast over ‘Veluws Toeren en eten’. Tweede Pinksterdag is de aftrap van de eerste rit.

Het initiatief van deze tour is genomen om in de eerste plaats de horeca te ondersteunen, maar daarnaast natuurlijk de toerist die de Veluwe bezoekt iets anders te bieden. De route start bij kasteel Cannenburgh in Vaassen. Daar krijgen de deelnemers een routebeschrijving met stempelkaart en het eerste gerecht. Vervolgens rijden ze via een fraaie route door het Veluwse landschap met z’n kleine dorpjes, bos en hei en langs oude boerderijen.

VeluwsToeren en eten

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.