1

OERRR Speurtocht voor gezinnen bij Slot Haamstede


-advertentiepositie-



OERRR Speurtocht voor gezinnen bij Slot Haamstede

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wandel mee met de gids in Slotbos Haamstede. Ontdek wat er te zien en beleven is tijdens deze speurtocht voor gezinnen. Ouders en kinde Wandel mee met de gids in Slotbos Haamstede. Ontdek wat er te zien en beleven is tijdens deze speurtocht voor gezinnen. Ouders en kinderen hebben ieder hun eigen wandeling en gids. . LET OP: Deze excursie is bedoeld voor kinderen met ouders/ verzorgers en beiden dienen te betalen. Kort na de start volgen de kinderen een ander programma dan de ouders/ verzorgers. De ouders/ verzorgers krijgen een andere gids mee zodat de kinderen alle ruimte krijgen om vragen te stellen en de natuur te ontdekken.

Een paar keer per jaar kun jij in het normaal gesloten Slotbos wandelen. Grijp daarom deze kans! Deze spannende wandeling voert je door het bos met oude bomen, een thuis voor vele dieren. Je gaat langs bunkers en er staat een kasteel, Slot Haamstede genaamd. We gaan van alles ontdekken tijdens deze wandeling.

De start van de excursie zal gezamenlijk zijn met kinderen en ouders/ verzorgers. Vervolgens gaan beide groepen ieder hun weg en komen de kinderen en ouders/ verzorgers elkaar aan het eind van de rit weer tegen bij het startpunt.

Tips van de boswachter tijdens deze wandeling

  • Neem je verrekijker mee
  • Trek stevige, dichte wandelschoenen aan
  • De activiteit duurt ongeveer 2 uur
  • Je kunt gratis parkeren op 't Schoolplein en Kriekemeet
  • Controleer na afloop op teken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

OERRR Speurtocht voor gezinnen bij Slot Haamstede
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.