Beleef de Zomer

Beleef de Zomer

Het frisse nieuwe zomerfeest voor iedereen!

In het laatste weekend van augustus, zal er in het park bij kasteel Cannenburch een zonnige en verrassende fair plaatsvinden. Beleef de Zomer gaat over alles wat je lief hebt en waar je van geniet tijdens de heerlijke zomer. Een breed aanbod van entertainment, bijzondere producten, workshops en activiteiten voor de kids maken dit een evenement voor het hele gezin. Duurzaam knutselen, aandacht voor natuur en elkaar en heerlijke delicatessen. Geflankeerd door spannende verhalen en verrassende ontmoetingen. Met een bezoek aan het kasteel maak je je dag compleet. Een mooie afsluiting van je zomervakantie!

Tijd: 10.00 -18.00 uur. Let op! Het kasteel is open van 11.00-17.00 uur.

Entree online met tijdslot/fastlane garantie: Volwassenen € 8,00 en kinderen van 3 t/m 16 jaar € 5,50. Gezins ticket: 2 kind + 2 volwassenen € 24,00.

Entree aan de kassa: Volwassenen € 8,50 en kinderen van 3 t/m 16 jaar € 6,00. Gezins ticket: 2 kind + 2 volwassenen € 25,00.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief bezoek kasteel. Museumkaarthouders en donateurs GLK hebben alleen vrij toegang tot het kasteel maar niet tot de fair.

Locatie: Kasteelpark Cannenburch

Adres: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: www.trotsmarkt.nl

Reserveren: Tickets Beleef de Zomer & Tickets bezoek kasteel.

 

Beleef de Zomer

Foto geüpload door gebruiker Stichting Geldersch Landschap en Kastelen.