Orchideeënwandeling

Orchideeënwandeling

Op zoek naar bloeiende orchideen en andere bijzondere planten.

Een betere plek om van alles wat groeit en bloeit te genieten is er bijna niet. De Tongerense Heide en het Wisselse Veen zijn parels als het op planten aan komt. In deze periode van het jaar staan ook de orchideeën in bloei waardoor het gebied er nog mooier dan anders bij ligt. De boswachters kennen het gebied op hun duimpje en gaan samen met jullie op zoek naar de mooiste plekjes. Misschien zien we ook nog wel een ree. 

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 3 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Tip van de boswachter: trek stevige waterdichte schoenen of laarzen aan.
  • Startlocatie: de GLK-parkeerplaats aan de Boerweg, ca.100 m voorbij kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe. 
  • Informatie: Fokko Andringa, tel. 06-51543444.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er zijn een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveer hier uw kaartje

Gratis mee met deze excursie? Word dan nu donateur. 

Orchideeënwandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.