Central Park Festival

Central Park Festival

Central Park Festival in Utrecht komt met een extra festivaldag, toegankelijk voor alle leeftijden! Op zondag 19 september zijn o.a. Krezip, Snelle, Suzan & Freek, Miss Montreal en Maan te zien. We hebben al langer de droom om Central Park uit te breiden naar een weekender. Waarbij we ook 1 dag voor alle leeftijden wilden toevoegen. Juist omdat veel tieners ook graag het festival zouden willen bezoeken met hun ouders. Nu de zaterdag al bijna een half jaar van tevoren is uitverkocht en de behoefte naar een muzikale dag uit zo groot is, is dit het moment om deze te introduceren!

LINE-UP VOOR 19 SEPTEMBER
We zijn super trots dat we deze grote namen uit de Nederlandse popscene gestrikt hebben voor deze gloednieuwe editie. Waaronder Krezip, de band die in 2000 doorbrak met hun hit ‘I Would Stay’ en na een comeback met een hoop nieuwe muziek op zak te zien zullen zijn op het Utrechtse festival. Ook de meest gestreamde artiest op Spotify Nederland, Snelle, zal zijn opwachting maken onder begeleiding van De Lieve Jongens Band. Daarnaast zijn hitmachines Suzan & Freek, Miss Montreal en Maan zijn te zien op zondag 19 september.

TOEGANKELIJK VOOR ALLE LEEFTIJDEN
Central Park Zondag is voor alle leeftijden toegankelijk. Hier zal dus, ten opzichte van de zaterdag, géén minimumleeftijd van 18 worden gehanteerd. Families, vrienden, sportteams: iedereen is welkom! We adviseren wel om met kinderen vanaf 12 jaar te komen, aangezien we geen entertainment voor jonge kinderen aanbieden. Personen van 15 jaar en jonger dienen met een volwassene te komen.

Central Park Festival

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.