NJO Muziekzomer

NJO Muziekzomer

Wervelende watervoorstelling met muziek, acrobatiek en kostuums in het kasteelpark van Cannenburch.

Sirene is een voorstelling geschikt voor de hele familie en draait om water. Hoe wij omgaan met onze meren, zeeën en met de wereld om ons heen. Amfibische wezens zwieren om waterlelies terwijl zij proberen te ontsnappen aan plastic afval dat hun omgeving dreigt te verstikken. De oplossing gloort in een dappere kikker die de waterwereld kan redden.

Speciaal voor de gelegenheid is het NJO Koperensemble een samenwerking aangegaan met choreograaf en regisseur Vincent Michels en acrobatisch theatergezelschap Corpus Acrobatics.

Het NJO Koperensemble bestaat uit zeventien musici die worden aangevoerd door dirigent Jasper de Waal. Het NJO Koperensemble is samengesteld uit vier hoorns, vier trompetten, twee trombones, een bastrombone, twee euphoniums, twee tuba's, een paukenist en een slagwerker.

De voorstellingen worden op en om het water uitgevoerd. Op het programma staat onder Water Music van Händel, een stuk dat voor het eerst werd opgevoerd op een vlot op de Theems als achtergrond voor een diner op het koninklijke jacht van koning George I. Ook het heroïsche stuk The Call van componist en eerste paukenist van het Concertgebouworkest Nick Woud, maakt deel uit van het programma.

Datum: maandag 2 en dinsdag 3 augustus 2021

Aanvang: 19.30 uur. U wordt gepast ontvangen voor de burg naar het kasteel.

Duur en toegankelijkheid: De voorstelling duurt 90 minuten en vindt plaats zowel voor het kasteel als in het kasteelpark. Beide locaties zijn bereikbaar via goed toegankelijke paden.    

Entree: € 25,00 per persoon, tot 30 jaar € 10,00. Maximaal 120 personen per concert.    

Adres: Kasteelpark Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.  

Reserveren: Reserveren is noodzakelijk via www.muziekzomer.nl

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch