Zeehondensafari vanuit historische stadshaven Goes

Zeehondensafari vanuit historische stadshaven Goes

Geniet van deze unieke belevenis op het water, met voorzorgsmaatregelen voor een veilige en schone vaartocht volgens de voorschriften van het RIVM.

Vanaf 2020 is het mogelijk om vanuit hartje Goes kennis te maken met de zeehondenkolonie in de Oosterschelde. Nationaal Park Oosterschelde staat bekend om zijn adembenemende natuur, met bijzondere planten en dieren. Bij laag water zoeken de zeehonden de droogvallende zandplaten op, waar ze van hun rust genieten. In de zomermaanden kunt u ze van gepaste afstand bewonderen -maar zeker dichtbij genoeg - vanaf een boot die vertrekt vanuit de historische stadshaven van Goes. En met een beetje geluk spot u ook nog een tuimelaar. Vaart u mee?

Deze zeehondentocht wordt georganiseerd op zes woensdagen en zes donderdagen in de zomer. De Amelia vertrekt om 10.30 uur vanuit Goes en vaart ’s middags om 16.30 uur de prachtige stadshaven weer binnen.

Via de boekingsmodule kunt u het aantal gewenste tickets kopen kaarten te kopen. Hierbij wordt u ook de mogelijkheid geboden om de boottocht uit te breiden met een lunch.

Zeehondensafari vanuit historische stadshaven Goes

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.