Lange dagwandeling

Lange dagwandeling

Fraaie tocht over heidevelden, bos- en veengebied.

Ga mee met deze sportieve wandeling over het Wisselse veen, de Tongerense Heide en het omliggende bosgebied. Met enig geluk zien we wat wild, maar in ieder geval een heerlijke wandeling door een van de mooiste gebieden van de Veluwe. Vanwege de lengte van deze wandeltocht (ca. 18 km!) is een goede conditie vereist. Zorg voor goede, liefst waterdichte wandelschoenen en neem lunch en drinken mee. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ca. 6 uur. Afstand: ca. 18 km.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: de parkeerplaats van Geldersch Landschap & Kasteelen Tongerense Heide / Wisselse Veen. De parkeerplaats ligt bij de kruising tussen de Veenweg en de Boerweg, ca. 100 m vanaf kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe.
  • Informatie: Fokko Andringa, tel. 06-51543444 of Tjalling van der Zee, tel. 06-20163760.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Lange dagwandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.