TeamNL Olympic Festival

TeamNL Olympic Festival

De Olympische Spelen toch van heel dichtbij meemaken? Klinkt ultiem… Nou, dat is het ook! Wij organiseren hét thuisblijfevenement voor Nederlanders tijdens de Olympische Spelen. Het TeamNL Olympic Festival: sport doen, sport kijken en sport beleven! Van 23 juli tot en met 8 augustus 2021 wordt hét sportstrand van Den Haag omgetoverd tot een prachtig festival dat de olympische sferen van Tokio naar Nederland brengt.

Overdag kun je zelf allerlei sporten beoefenen onder begeleiding van meer dan 50 verschillende sportbonden. Daarnaast kun je live de Olympische Spelen volgen op grote tv-schermen en TeamNL aanmoedigen, inclusief voor- en nabeschouwingen, entertainment en de aanwezigheid van ex-topsporters en olympiërs. Tot slot zijn er de huldigingen van de sporters en je kunt meedoen aan gratis sportactiviteiten op maar liefst 10 plekken in de stad.

De huidige omstandigheden rond het coronavirus brengen uitdagingen, maar ook kansen met zich mee. Gelukkig lijkt het erop dat het een volwaardig festival gaat worden, met als extra toevoeging de gratis sportactiviteiten in de stad! Daarnaast opent op 10 augustus het TeamNL Olympic Festival opnieuw haar deuren om alle Nederlandse sporters te huldigen in eigen land! Een unieke kans om de huldiging van dichtbij mee te maken!

TeamNL Olympic Festival

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.