Rondleiding Torendol in Kasteel de Haar

Rondleiding Torendol in Kasteel de Haar

De exclusieve rondleiding torendol brengt u langs plekken in het kasteel die heel lang verborgen zijn gebleven voor bezoekers. Tijdens deze spannende tocht komt u via torens, trappen, smalle gangen, weergangen en kamers in delen van het kasteel die voor het eerst opengesteld zijn. Het kasteel komt extra tot leven dankzij alle verhalen van een persoonlijke gids en ‘augmented reality’. Beklim onze hoogste torens, leer onze ‘huisdieren’ kennen en houd de katapult van de vijand in de gaten. De stenen vliegen u om de oren!

Ontdek deze exclusieve rondleiding
Nadat op eigen gelegenheid het kasteel is bezocht, waarbij de bezoeker een kijkje krijgt in het flamboyante jetsetleven van de familie Van Zuylen, is het tijd voor het kijkje achter de schermen. Een privégids laat verborgen plekken in het kasteel zien en vertelt de bijzondere verhalen, die achter de kasteelmuren schuilgaan. Ontdek de weergangen van het kasteel waar het personeel vroeger ongezien langs kon sluipen, ronde wenteltrappen die naar verschillende torens leiden en voor het eerst opengestelde slaapkamers die alleen te bezichtigen zijn tijdens deze exclusieve rondleiding.

Tijdens de aanvullende rondleiding van 60 minuten zorgen extra visuele dimensies voor een unieke ervaring. In verschillende ruimtes zijn scenes te zien op tablets, die het verhaal van de gids nog levendiger maken. Het bezoek aan het kasteel en de exclusieve aanvullende rondleiding duren in totaal ongeveer 120 minuten.

Rondleiding Torendol in Kasteel de Haar

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.