Wandeling Biljoen

Wandeling Biljoen

Een kijkje op het mooie landgoed.

Biljoen is een oud landgoed. Het is een voorbeeld van een landgoederenlandschap met een kasteel met bijbehorend koetshuis, pachtboerderijen, beken en vijvers, parkbos en weiden. De natuur van het landgoed is bijzonder met oude bomen, een beek en veel waterpartijen met cascades. Er komen bijzondere en soms zeldzame plant- en diersoorten voor. Een aantrekkelijk gebied om in te wandelen. De boswachter besteedt aandacht aan de historie, cultuur en natuur van het landgoed. Het privé-gedeelte van het park wordt in deze wandeling niet bezocht.
Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Opmerking: Kasteel Biljoen is te zien maar wordt niet bezocht, evenmin als het privé-gedeelte van het park achter het kasteel.
  • Startlocatie: NS-station Velp P+R oostzijde.
  • Informatie: Gerard van Kerkhoff, tel. 06-23218416 of Willem Hillen, tel. 06 – 13125429.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Kasteel Doorwerth met ophaalbrug

Interieur Kasteel Doorwerth

Activiteiten op Kasteel Doorwerth