Tante Thee Theater speelt "Een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop

Tante Thee Theater speelt "Een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop

Als een mol op zoek gaat naar degene die op zijn kop heeft gepoept, komt hij heel wat te weten over de ontlasting van andere dieren, zo Als een mol op zoek gaat naar degene die op zijn kop heeft gepoept, komt hij heel wat te weten over de ontlasting van andere dieren, zoals paardenvijgen, geitenkeutels en koeienvla. Tante Thee gaat mol helpen de dader te vinden. Hèt leukste en bekendste kinderboek is in een hi-la-ri-sche meespeelvoorstelling gegoten! .

Als een mol op zoek gaat naar degene die op zijn kop heeft gepoept, komt hij heel wat te weten over de ontlasting van andere dieren, zoals paardenvijgen, geitenkeutels en koeienvla. Tante Thee gaat mol helpen de dader te vinden. Hèt leukste en bekendste kinderboek is in een hi-la-ri-sche meespeelvoorstelling gegoten!Zeer geschikt voor kinderen tot en met 8 jaar, en iedereen die zich lekker weer even kind wil voelen.

Er worden twee voorstellingen gegeven, om 13.00 uur en om 15.00 uur.Zowel kinderen als volwassenen kopen een kaartje. Kinderen hoeven geen 1,5 meter afstand te houden, volwassenen ten op zichtte van elkaar wel.Hoe reserveer je een plekje?

Boek een ticket voor deze leuke voorstelling op zondag 25 juli. Er is de keuze uit twee tijden, 13.00 uur en 15.00 uur. Zowel kinderen als volwassenen boeken voor deze voorstelling een kaartje. Door jouw deelname steun je het behoud van de tuinen en kassen op Landgoed Mookerheide.Richtlijnen RIVM

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM.

Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten of griepachtige verschijnselen hebt. Hou je aan de richtlijnen:

•              Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact.

•              Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik.

•              Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken.

•              Nies en/of hoest in je elleboog.

•              Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten/griepachtige verschijnselen hebt.

Tante Thee Theater speelt

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.