1

Yoga op De Slotplaats


-advertentiepositie-



Yoga op De Slotplaats

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom heerlijk tot jezelf met yin yoga in de achtertuin van restaurant De Slotplaats. Op deze prachtige locatie staat na afloop een kopje Kom heerlijk tot jezelf met yin yoga in de achtertuin van restaurant De Slotplaats. Op deze prachtige locatie staat na afloop een kopje thee of koffie voor je klaar met een speciale lekkernij. . Kom heerlijk tot jezelf met yin yoga in de achtertuin van restaurant De Slotplaats in Bakkeveen. Op deze prachtige locatie staat na afloop een kopje thee of koffie voor je klaar met een speciale lekkernij. 

Rustgevend en soepel

Bij yin yoga rek en strek je vanuit volledige ontspanning. Je blijft een paar minuten in dezelfde houding en gaat dan weer verder. Dat is heerlijk rustgevend en maakt je lekker soepel.

Interessant voor alle niveaus

De yogahoudingen die we doen, zijn heel eenvoudig. Vind je het toch wat lastig, dan is er altijd wel een eenvoudige variant. Je krijgt duidelijke instructies hoe jij een houding het best kunt doen. En elke week is de les weer anders, dus kom zo vaak als je wilt. Mocht het regenen, dan gaan we naar binnen. 

Nagenieten in de voormalige slotboerderij 

Na afloop staat er thee en koffie met wat lekkers voor je klaar in het prachtige restaurant van landgoed De Slotplaats. Deze voormalige slotboerderij heeft een eeuwenoude historie.

Praktische informatie

  • Het is fijn als je zelf een yogamat meeneemt, maar je kunt er ook één lenen.
  • Neem zelf een (bad)handdoek mee (liefst twee als je een mat leent).
  • Trek soepele kleren aan.
  • Meer informatie over yin yoga bij Dyn Dao.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Yoga op De Slotplaats
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.