Kindertheater Woeste Willem (4-8 jaar)

Kindertheater Woeste Willem (4-8 jaar)

Woeste Willem is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn n over vriendschappen die je niet aan ziet komen. Beleef dit zaterda Woeste Willem (4-8 jaar)
Fransche Zomer aan het Spoel (FZahS)
Woeste Willem is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn n over vriendschappen die je niet aan ziet komen.

We sluiten ons kinderprogramma af met niemand minder dan Woeste Willem (naar het gelijknamige boek van Dieter en Ingrid Schubert).

Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden

"Zelden zoDe verdwaalde Viking'. Deze voorstelling werd afgelopen jaar het hoogst gewaardeerd door leerlingen en leerkrachten van maar liefst 318 scholen in 36 Zuid-Hollandse gemeenten.

Fransche Zomer aan het Spoel is een samenwerking tussen Werk aan het Spoel, De Fransche School en Caatje aan de Lek, ondersteund door het Kickstart Cultuurfonds en Cultuurfonds Culemborg (waarvoor onze oneindige dank). Natuurlijk hopen we op een langdurige samenwerking van mooi zomertheater aan het Spoel, dus dit eerste jaar zijn we zo mogelijk extra blij met elk verkocht ticket als blijk dat jullie ons enthousiasme delen. Mooie zomer gewenst

Tickets voor de locatie Werk aan het Spoel worden niet retour genomen of geruild. Met het vertrouwen op jullie begrip.

Kindertheater Woeste Willem (4-8 jaar)

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.