Tai chi op De Slotplaats


-advertentiepositie-



Tai chi op De Slotplaats

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Maak kennis met tai chi in de achtertuin van restaurant De Slotplaats in Bakkeveen. Op deze prachtige locatie staat na afloop een kopje Maak kennis met tai chi in de achtertuin van restaurant De Slotplaats in Bakkeveen. Op deze prachtige locatie staat na afloop een kopje thee of koffie voor je klaar met een speciale lekkernij. . Maak kennis met tai chi in de achtertuin van restaurant De Slotplaats. Op deze prachtige locatie staat na afloop een kopje thee of koffie voor je klaar met een speciale lekkernij. 

Bewegen in slow motion

Tai chi lijkt op beweging in slow motion, maar het is veel meer. Je leert bewegen met aandacht voor je lichaam. Zo ga je zuinig om met je energie, krijg je minder slijtage en blijf je langer jong. En het is gewoon heel leuk om te doen.

Interessant voor alle niveaus

De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Heb je ervaring met tai chi, dan krijg je speciale aandachtspunten, zodat het ook voor jou interessant is. Elke week doen we iets anders, dus kom gerust nog een keer. Mocht het regenen, dan gaan we naar binnen. 

Nagenieten in de voormalige slotboerderij 

Na afloop staat er thee en koffie met wat lekkers voor je klaar in het prachtige restaurant van landgoed De Slotplaats. Deze voormalige slotboerderij heeft een eeuwenoude historie.

Praktische informatie

  • Trek soepele kleren aan.
  • Draag soepele schoenen of ga lekker blootsvoets.
  • Klik voor meer informatie over yin yoga bij Dyn Dao.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Tai chi op De Slotplaats
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.