Zwerf je mee over de Beulakerwijde?


-advertentiepositie-



Zwerf je mee over de Beulakerwijde?

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zwerf je mee op de open excursieboot over de Beulakerwijde en langs het verdronken dorp Beulake? Kom genieten van de water- en moerasv Zwerf je mee op de open excursieboot over de Beulakerwijde en langs het verdronken dorp Beulake? Kom genieten van de water- en moerasvogels, de bloemen. Ervaar de weidsheid en de kronkelende sloten van De Wieden.. De schipper gidst je langs prachtige stukken van het waterrijke natuur- en cultuurlandschap van De Wieden. Met de open excursieboot ervaar je de weidsheid en de kronkelende sloten van De Wieden op zijn best. Dichterbij de bijzondere waterrijke natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden kun je niet komen. Met de open excursieboot zwerf je een kleine twee uur door het bewaard gebleven landschap. De schipper die ook boswachter of natuurgids is, laat je het gebied met al je zintuigen beleven. Je kunt genieten van leuke verhalen over het gebied en het planten- en dierenleven. 

Annuleren 

Afbellen vanwege verkoudheid of koorts bij huisgenoten kan bij voorkeur zo vroeg mogelijk maar tot minimaal een uur voor vertrek. Je kunt bellen met het bezoekerscentrum, dat tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar is. In dat geval wordt geld teruggestort.

Het is aan te raden je mobiele telefoonnummer te vermelden bij het reserveren, zodat het bezoekerscentrum je kan bereiken. 

In geval van verkoudheid van de schipper of koorts bij huisgenoten van de schipper, wordt de tocht vanuit het bezoekerscentrum geannuleerd, als we geen vervanger hebben. Deze tocht kan ook vanwege weersomstandigheden zoals onweer geannuleerd worden. Regen is geen reden om te annuleren.

Graag een kwartier voor aanvang van de vaartocht melden aan de balie van het bezoekerscentrum.

Richtlijnen

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Dit verwachten we ook van onze bezoekers.

Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar het bezoekerscentrum. Kom niet als je klachten hebt die te maken zouden kunnen hebben met Corona. Hou je aan de richtlijnen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Zwerf je mee over de Beulakerwijde?
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.