Camper Caravan Wereld

Camper Caravan Wereld

Populaire Camper Caravan Wereld keert in september terug in Expo Assen

Nooit eerder was de camper zo in trek als nu. Het afgelopen jaar ging de verkoop door het dak. In de slipstream van de camper schiet ook de vraag naar met name kleine caravans omhoog én is zelfs de vouwwagen dit jaar bezig aan een revival. Pal naast het TT Circuit is de Expo Assen met de komst van Camper Caravan Wereld eens per jaar hét epicentrum van de camper- en caravansector.

De succesvolle beurs opent op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september haar deuren. Nergens anders is het aanbod zo groot als tijdens de driedaagse. Op ruim 15.000 m2 vloeroppervlakte speelt de beurs volop in op de toegenomen vraag van huur, koop of upgrade. De vierde editie van de beurs combineert zo’n 200 campers en caravans, zowel spiksplinternieuw als occasionmodel, met kampeerbenodigdheden en advies van specialisten.

Let op, voor het bezoeken van Camper Caravan Wereld is het vooraf online reserveren van een starttijd noodzakelijk. Vervolgens mag de bezoeker zolang blijven als hij of zij wil. Met het reserveren van starttijden met vooraf vastgestelde capaciteit spreidt de beurs de bezoekersstromen. Kijk voor meer informatie op campercaravanwereld.nl

Camper Caravan Wereld

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.