1

Kinderkasteelrondleiding


-advertentiepositie-



Kinderkasteelrondleiding

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontdek de spannende verhalen van het enige kasteel van Drenthe. Onder begeleiding van een enthousiaste museumgids ontdek je het kasteel van Coevorden. Van de ridderzaal tot aan de keuken en de gevangenis… ken jij alle verhalen over dit bijzondere kasteel al?

Rondleidingen op zondag 17 oktober
Rondleiding 1: 13:30-14:30 uur
Rondleiding 2: 15:00-16:00 uur.

Aanmelden is verplicht en kan door voor donderdag 14 oktober te mailen naar info@museumcoevorden.nl. Vermeld hierbij ook met hoeveel personen u wilt komen. Deze activiteit is gratis toegankelijk voor kinderen in het kader van Oktober Kindermaand. Ouders betalen €3,00 per persoon. Betaling kan worden voldaan ter plaatse in het museum, voorafgaand aan de rondleiding. Kinderen t/m 12 jaar dienen begeleid te worden door ten minste 1 volwassene. Op 17 oktober zullen er twee rondleidingen zijn: rondleiding 1 is van 13:30-14:30 uur en rondleiding 2 is van 15:00-16:00 uur. Vermeld bij opgave aan welke rondleiding u wilt deelnemen. Verzamelpunt is Stedelijk Museum Coevorden. We lopen gezamenlijk naar het kasteel.

Alle evenementen staan gepland o.v.b. van de dan geldende maatregelen omtrent het coronavirus. Bij verkoudheid of andere klachten die te maken kunnen hebben met corona vragen wij u thuis te blijven. Er geldt een maximum aantal deelnemers. Wij volgen de maatregelen van het RIVM en hanteren het museumprotocol.

 Bezoek www.museumcoevorden.nl

Kinderkasteelrondleiding
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.