Sfeervolle muziek met Alain Bruyere!

Sfeervolle muziek met Alain Bruyere!

De laatste zomer avondopenstelling op 30 september De laatste zomer avondopenstelling op 30 september:
Sfeervolle muziek met Alain Bruyere

Deze zomer loopt bijna op zijn einde. Voor het fort was een gedenkwaardige zomer met veel blije en verwonderde bezoekers, vrij entree met de Museumkaart n het toegevoegd zijn aan het Unesco Werelderfgoed samen met de hele Hollandse Waterlinie Wij zijn er trots op

Daarom willen we deze zomerperiode afsluiten met een sfeervolle lange openstelling op donderdag 30 september van 11.00-21.00 uur Met als extra: heerlijke muziek van Alain Bruyere tussen 19.00-21.00 uur.

Chansons
Alain, is al 40 jaar woonachtig in Nederland. Met zijn charmante accent verraadt hij direct zijn Franse afkomst. Het zal u dan ook niet verbazen dat Alain die avond veel heerlijk Franse chansons ten gehore gaat brengen. U kan hierbij denken aan chansons van Charles Aznavour, Michel Fugain en Michel Delpech. Ook liederen van George Moustaki en covers van o.a. Cat Stevens staan op zijn repertoire.
Alain heeft regelmatig opgetreden op kleinschalige locaties en bij exposities. Hij is verheugd dat hij bij ons kan optreden De locatie sluit volgens hem perfect aan bij zijn muziek.
Wij zijn ervan overtuigd dat deze avond voor velen herinneringen zullen terugbrengen aan mooie, lange heerlijke vakantie zomeravonden in de jaren 70

Tickets, prijzen, coronamaatregelen
Wij hanteren donderdag 30 september drie tijdsloten. U kunt via onze website een ticket reserveren. Voor museumkaarthouders is de toegang gratis.  
Wij hanteren de geldende corona maatregelen.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.fortpannerden.eu/evenementen

Tot ziens op de 30ste

Sfeervolle muziek met Alain Bruyere!

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.