Verstilde natuur

Verstilde natuur

Speciale avondexcursie over de Loenermark.

De zomer verdwijnt, de natuur maakt zich op voor de winter. ’s Avonds als de bezoekers weg zijn wandelen we over de Loenermark. Dagdieren worden stil en misschien zien we wild, maar het wandelen in de schemering heeft ook zijn bekoring. Onze boswachters nemen u mee naar de Zilvense heide met zijn hoogteverschillen en lopen dan in het donker terug naar de startplek.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 17:30 uur. Duur: ca. 3 uur
  • Deelname: 8,00 euro p.p., donateurs GLK 3,00 euro op vertoon van een geldige donateurspas. Deze wandeling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • Startlocatie: De parkeerplaats bij de schaapskooi, gelegen aan het einde van de Droefakkers in Loenen (Gld).
  • Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag Loenen. In Loenen meteen na Hotel-Restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op. Deze weg ca. 3 kilometer afrijden.
  • Informatie: Chris Holtslag, tel. 0313-653113 of Herman Heskamp, tel. 06-16862394.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch