De Slotplaats OERRR Dag

De Slotplaats OERRR Dag

Speuren, spelen, spotten en knotten. Ben jij niet bang in het bos? Kom dan samen met je ouders naar dit leuke evenement van OERRR. Je g Speuren, spelen, spotten en knotten. Ben jij niet bang in het bos? Kom dan samen met je ouders naar dit leuke evenement van OERRR. Je gaat op ontdekkingstocht in het bos en leert alles over haar bewoners. Wil je bosdieren spotten, bomenbingo spelen, een egel aaien en marshmallows roosteren boven een vuurtje? Trek dan je laarzen en oude kleren aan en ga als een echte boswachter van OERRR op avontuur!.

Let op: er zijn tien starttijden en op ieder tijdstip zijn 15 plekken te reserveren. Klik rechtsboven in de kalender op de datum en kies een starttijd waar nog vrije plaatsen beschikbaar zijn!Speuren, spelen, spotten en knotten. Ben jij niet bang in het bos? Kom dan samen met je ouders naar dit leuke evenement van OERRR. Je gaat op ontdekkingstocht in het bos en leert alles over haar bewoners. Wil je bosdieren spotten, bomenbingo spelen, een egel aaien en marshmallows roosteren boven een vuurtje? Trek dan je laarzen en oude kleren aan en ga als een echte boswachter van OERRR op avontuur!Praktische informatieLet op: er zijn tien starttijden, namelijk 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00 en 14:30 uur. Op ieder tijdstip zijn 15 plekken te reserveren. Klik rechtsboven in de kalender op de datum en kies een starttijd waar nog vrije plaatsen beschikbaar zijn.
  • Alleen kinderen hoeven zich aan te melden. Per huishouden kunnen er maximaal twee volwassen begeleiders mee.

  • Aanmelden voor een gewenste starttijd is verplicht en kan rechtsboven op deze pagina. Klik hiervoor op de datum en selecteer vervolgens een starttijd.

  • Kinderen krijgen bij aankomst een stempelkaart en gaan vervolgens opdrachten uitvoeren waarvoor ze een stempel kunnen verdienen. Hier hebben ze maximaal twee uur de tijd voor.

  • De start- en eindtijd staan op het ticket wat je na aanmelding ontvangt. Houd je aan deze tijden!

  • De Slotplaats OERRR Dag is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

  • Draag stevige schoenen of laarzen en trek kleren aan die vies mogen worden.CoronamaatregelenVanzelfsprekend nemen we de richtlijnen van het RIVM aangaande het coronavirus in acht. We vragen om niet te komen als je grieperig bent of verkouden, om anderhalve meter afstand te houden tot iedereen die niet bij het eigen gezin hoort en te hoesten of niezen in de elleboog.

De Slotplaats OERRR Dag

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.