Historische wandeling

Historische wandeling

Cultuurhistorische wandeling in het kader van De week van het landschap.

Hoe heerlijk is het om een zondag te starten met een lekkere wandeling? De boswachter neemt u mee door het parkbos van landgoed Waardenburg Neerijnen naar de Waalbandijk. Kasteel Waardenburg getuigt van een lange bewoningsgeschiedenis van dit gebied. Vanaf de dijk hebben we prachtige vergezichten op de uitgestrekte uiterwaarden van de Waal. We brengen een bezoek aan de kasteeltuin van Huis Neerijnen. De bewoners van Huis Neerijnen hebben ook grote invloed gehad op de inrichting van het parkbos. De boswachter vindt het leuk om over de geschiedenis van het landgoed te vertellen.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 10:00 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: Parkeerplaats Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen.
  • Informatie: Jan Taat, tel. 06-83086024.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Historische wandeling

Foto: Kasteel Cannenburch

Historische wandeling

Foto: Kasteel Cannenburch

Historische wandeling

Foto: Kasteel Cannenburch