1

Kinderexcursie




Kinderexcursie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Hoe komt Beek aan zijn naam?

Op de helling bossen van de Heerlijkheid Beek groeien een groot aantal verschillende bomen. Met dank aan de Romeinen staan er bomen die eetbare vruchten voortbrengen. We wandelen vanuit Beek de steile helling op en onderweg genieten we van de herfstkleuren en staan we stil bij de heel oude ‘kabouterboom’ Bovenop de stuwwal hebben we een prachtig uitzicht over de Gelderse Poort met op de voorgrond het kerkje van Persingen. De bewoners van de Heerlijkheid Beek hebben er voor gezorgd dat dit uitzicht behouden bleef.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14:00 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: tegenover het oude gemeentehuis Beek / Ubbergen. Rijksstraatweg 139, Beek. Parkeren achter het gemeentehuis.
  • Informatie: Anton van der Velde, tel. 06-16651048.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reservering gesloten

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

Kinderexcursie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.