Wild kijken, De Dellen


Wild kijken, De Dellen

Samen met de boswachter herten en zwijnen observeren.

De Dellen is een prachtig natuurgebied, bekend om de afwisseling van bossen, lanen en heidevelden. Er leeft een groot aantal edelherten en wilde zwijnen. Bij aanvang van de excursie vertelt de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen over deze dieren en laat hij o.a. geweistangen zien. Daarna wordt een korte wandeling naar de wildobservatiepost in het rustgebied gemaakt. Eenmaal in de post is het belangrijk om zo stil mogelijk te zijn, zodat de dieren zich niet bewust zijn van menselijke aanwezigheid. U verblijft hier tot zonsondergang, in afwachting van het wild. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 16:00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
  • Deelname: 10,00 euro p.p., donateurs 5,00 euro p.p. op vertoon van een geldige GLK donateurspas. De excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar (stilte nodig). Ook honden kunnen niet mee.
  • Opmerking: Doordat de wildobservatiepost in het rustgebied staat, is de kans op het zien van wild groot. 100% wildgarantie kunnen we echter niet geven; of de dieren zich goed laten zien is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de weersomstandigheden. Het blijft de natuur. Trek donkere (geruisloze en warme) kleding aan, draag geen parfum en neem een verrekijker mee.
  • Startlocatie: Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg nabij Epe en Heerde.
  • Informatie: Rein Jaarsma, tel. 06-20390424 of Gerrit van Vemde, tel. 06-51107825.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er zijn een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch