Zwerf je mee over de Beulakerwijde?

Zwerf je mee over de Beulakerwijde?

Zwerf je mee op de open excursieboot over de Beulakerwijde en langs het verdronken dorp Beulake? Kom genieten van de water- en moerasv Zwerf je mee op de open excursieboot over de Beulakerwijde en langs het verdronken dorp Beulake? Kom genieten van de water- en moerasvogels, de bloemen. Ervaar de weidsheid en de kronkelende sloten van De Wieden..

De schipper gidst je langs prachtige stukken van het waterrijke natuur- en cultuurlandschap van De Wieden. Met de open excursieboot ervaar je de weidsheid en de kronkelende sloten van De Wieden op zijn best. Dichterbij de bijzondere waterrijke natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden kun je niet komen. Met de open excursieboot zwerf je een kleine twee uur door het bewaard gebleven landschap. De schipper die ook boswachter of natuurgids is, laat je het gebied met al je zintuigen beleven. Je kunt genieten van leuke verhalen over het gebied en het planten- en dierenleven. Extra informatie
  • De vaartocht duurt een kleine twee uur.

  • Graag een kwartier voor aanvang van de vaartocht melden aan de balie van het bezoekerscentrum. 

  • Leeftijd vanaf 6 jaar.  

  • Open boot, denk aan warme en/of regenkleding en een paraplu.

  • Bij regen gaat de excursie gewoon door.

  • Neem bij warm, zonnig weer voldoende drinken, een petje en zonnebrandmiddel mee.

  • Tip: neem zelf een verrekijker mee!

  • Honden kunnen NIET mee aan boord van de excursieboot.CoronamaatregelenVoor deze vaarexcursie met een open boot  is geen corona-check nodig.Je bent wel verplicht te annuleren bij verkoudheid of koorts bij een van de deelnemers. Bel zodra hier sprake van is tot anderhalf uur voor vertrek. Het bezoekerscentrum is bereikbaar tijdens de openingstijden. Je geld wordt teruggestort.AnnulerenVermeld bij boeking je mobiele nummer, zodat Natuurmonumenten je kan bereiken bij annulering i.v.m. verkoudheid of koorts van de schipper of bij gevaarlijke weersomstandigheden ( te harde wind of onweer).  Regen is geen reden om de excursie te annuleren.Zwerf je mee over de Beulakerwijde?

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.