Los hoes De Bommelas opent deuren

Los hoes De Bommelas opent deuren

'Los hoes De Bommelas is misschien wel het meest gefotografeerde en geschilderde boerderijtje in Twente. Het ligt een beetje verscholen 'Los hoes De Bommelas is misschien wel het meest gefotografeerde en geschilderde boerderijtje in Twente. Het ligt een beetje verscholen en voorbijgangers geven er allemaal een eigen naam aan. Van 'Hans en Grietje huis' tot 'Spookboerderijtje'. Boswachters hoorden al allerlei namen. Tijdens onze open dagen vertellen we je graag alles over de historie van De Bommelas en hoe dit boerderijtje aan zijn bijzondere naam komt..

Wandelen en binnen kijkenHet Buurserzand is al zeker de moeite van een bezoek waard. En een kijkje in De Bommelas maakt het alleen nog maar interessanter. We vertellen je graag alles over dit unieke plekje.We schreven in een blog al eerder over zomeractiviteiten en we voegen deze GRATIS-GENIET-TIPS voor het Buurserzand er graag aan toe:
  • Volg de gele wandelroute vanaf parkeerplaats Molenbelt en je komt langs veel high lights van het Buurserzand

  • Check de openingstijden en pak gelijk een kijkje in De Bommelas mee

  • Ga pootje baden in het Buursermeertje en picknick op een van de bankjes of boomstammen

  • Breng de Harrevelder Schans eens een bezoek, een strategische plek in de tachtigjarige oorlog. Vanaf parkeerplaats Ronde Bulten de 3 kilometer route volgen.

Los hoes De Bommelas opent deuren

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.