OERRR schapendag: Vilten met schapenwol

OERRR schapendag: Vilten met schapenwol

Kom naar de OERRR schapendag en ontdek alles over schapen, lammetjes en wol. Kom naar de OERRR schapendag en ontdek alles over schapen, lammetjes en wol.

.

Kom naar de OERRR schapendag en ontdek alles over schapen, lammetjes en wol.Let op:

Deze activiteit is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar. Ouders mogen ook een schilderijtje vilten, zij moeten zich dan wel aanmelden.

Ouders begeleiden de kinderen bij deze activiteit.

Er zijn verschillende starttijden.

Per starttijd zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

 Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:Schud geen handen en vermijd fysiek contact

Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten

Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik

Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken

Nies en/of hoest in je elleboog

Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt

SpeurtochtBij de balie van het bezoekerscentrum kun je een speurtocht kopen van Brammetje het lammetje. Dit is een speurtocht voor jonge kinderen van 3 tot 6 jaar. Prijs per speurkaart 5,60 euro voor leden en 8,00 euro voor niet-leden.

Groepen en feestjesWil je met meer dan 8 personen deelnemen aan één van onze activiteiten? Doe dan een excursie op aanvraag. Voor een excursie met volwassenen en/of kinderen kun je hier contact met ons opnemen en voor een kinderfeestje kun je hier contact met ons opnemen. Let op: aanmelden moet minimaal drie weken van te voren. 

OERRR schapendag: Vilten met schapenwol

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.