WORKSHOP | Hoed op voor Rembrandt


-advertentiepositie-



WORKSHOP | Hoed op voor Rembrandt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Exclusief voor kinderen vanaf 8 jaar!

Laat tijdens de herfstvakantie je portret schieten in de stijl van Rembrandt. Wie zou jij zijn geweest in de zeventiende-eeuw? Een prinses, een magiër of misschien een zonnekoning? Grabbel in Rembrandts verkleedkist, kies de hoed die het beste bij jou past en experimenteer met het licht. Het is net alsof je bij Rembrandt in zijn studio staat. Fotograaf Marije van der Hoeven heeft samen Amsterdamse basisschoolkinderen de fotoserie ‘Hoed op voor Rembrandt’ gemaakt, die nu in de tentoonstellingszaal te zien is. Speciaal voor deze workshop komt ze naar het museum om ook jou op de foto te zetten. De foto krijg je na afloop digitaal toegestuurd.

Deze workshop duurt een uur en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Er is plek voor 8 kinderen per sessie. Volwassenen kunnen niet deelnemen aan de workshop; uiteraard zijn volwassenen wel welkom om ondertussen (na aankoop van een entreeticket) rustig een bezoek te brengen aan Museum Het Rembrandthuis.

Data en tijden
Zondag 17 oktober: 11.00 – 12.00 uur en 14.00 – 15.00 uur.
Woensdag 20 oktober: 11.00 – 12.00 uur en 14.00 – 15.00 uur.

Aanmelden en tickets
Een kaartje voor de workshop kost 5 euro per kind na aanschaf van een regulier ticket voor het museum. Aanmelden kan uitsluitend door te mailen naar educatie@rembrandthuis.nl.

Deze workshops worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Kunsteducatie de Rode Loper op School. De fotoserie Hoed op voor Rembrandt is een initiatief van Stichting Kunsteducatie de Rode Loper op School. Met dank aan Amsterdam Fonds voor de Kunst en Fonds voor Cultuurparticipatie.

 Bezoek www.rembrandthuis.nl

WORKSHOP | Hoed op voor Rembrandt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.