OERRR dag, wandelstok maken

OERRR dag, wandelstok maken

Zoek een stok en maak je eigen wandelstok. Zoek een stok en maak je eigen wandelstok..

Een mooie wandelstok komt altijd van pas bij een lekkere herfstwandeling. Neem zelf een mooie stok mee of zoek er een uit bij het bezoekerscentrum. Met wol, veren, schelpen en allerlei andere dingen maak je deze tot jouw eigen stok. Wil je er wat kleur op? Geef hem dan nog een likje verf. Met deze stok wordt wandelen een feest!

Let op:

Deze activiteit is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar. Ouders mogen ook een wandelstok maken, zij moeten zich dan wel aanmelden. 

Ouders begeleiden de kinderen bij deze activiteit.

Er zijn verschillende starttijden.

Per starttijd is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:Schud geen handen en vermijd fysiek contact

Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten

Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik

Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken

Nies en/of hoest in je elleboog

Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt

Groepen en feestjesWil je met meer dan 8 personen deelnemen aan één van onze activiteiten? Doe dan een excursie op aanvraag. Voor een excursie met volwassenen en/of kinderen kun je hier contact met ons opnemen en voor een kinderfeestje kun je hier contact met ons opnemen. Let op: aanmelden moet minimaal drie weken van te voren.

OERRR dag, wandelstok maken

OERRR dag, wandelstok maken | Foto geüpload door gebruiker Natuurmonumenten.