OERRR Paddenstoelendag


OERRR Paddenstoelendag

Kom naar het bezoekerscentrum Dwingelderveld en zie hoeveel bijzondere paddenstoelen er zijn. Kom naar het bezoekerscentrum Dwingelderveld en zie hoeveel bijzondere paddenstoelen er zijn..

In de herfst zie je ze overal tevoorschijn komen, paddenstoelen! Ze hebben allerlei kleuren, verschillende vormen en sommigen hebben wel heel bijzondere namen. Boswachters zijn op stap gegaan en hebben veel paddenstoelen voor jullie gezocht. Ze worden allemaal uitgestald op een tafel bij het bezoekerscentrum. Ook kan een boswachter jullie meenemen voor een kleine excursie om zelf paddenstoelen te zien.Na deze wandeling kun je een heerlijke kop bospaddenstoelensoep - to go kopen in het bezoekerscentrum.Aanmelden voor deze activiteit is niet verplicht.

Groepen en feestjesWil je met meer dan 8 personen deelnemen aan één van onze activiteiten? Doe dan een excursie op aanvraag. Voor een excursie met volwassenen en/of kinderen kun je hier contact met ons opnemen en voor een kinderfeestje kun je hier contact met ons opnemen. Let op: aanmelden moet minimaal drie weken van te voren.

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Advies: houd 1,5 meter afstand. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:
  • Schud geen handen en vermijd fysiek contact

  • Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten

  • Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik

  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken

  • Nies en/of hoest in je elleboog

  • Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt.OERRR Paddenstoelendag

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.