1

Herfstvakantie in GaiaZOO: Zuid-Amerikaans thema




Herfstvakantie in GaiaZOO: Zuid-Amerikaans thema

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef de Zuid-Amerikaanse feestweek tijdens de herfstvakantie in GaiaZOO! Van 23 t/m 31 oktober viert GaiaZOO feest! Niet alleen is het park gehuld in bonte kleuren en sfeervolle najaarsversiering, maar ook openen we samen met jou, op feestelijke wijze, het nieuwe Pampagebied. Speciaal voor jou is er in de middaguren gezorgd voor aangenaam Argentijns entertainment in de ZOO. Ook op het splinternieuwe dakterras bovenop het Tapir | Terrarium, kun je tijdens je vrije dagen heerlijk vertoeven en kijk je uit op het eveneens fonkelnieuwe speeltoestel de TreeTopTour. Ontdek de hoge touwbruggen en de lange glijbaan die voor spannende momenten gaat zorgen.

Laat je meeslepen door Zuid-Amerika en raak onder de indruk van prachtige dansers met indrukwekkende kostuums. Geniet jij liever van echte authentieke Argentijnse klanken? Laat je dan verrassen door het exotische, melancholische geluid van een Argentijnse, muzikaal Duo. Ze spelen gitaar, fluit, saxofoon en zingen.

Vergeet niet om een hapje te eten of iets lekkers te drinken in de PampaLodge, waar je geheel in stijl wordt begroet. De allerkleinste bezoekers kunnen zich laten omtoveren tot hun favoriere dier door een ervaren schminker. Zelf de handen uit de mouwen steken? Ga aan de slag met een workshop Argentijnse drum. Onder leiding van een zeer ervaren muzikant en drum-specialist leer jij meer over deze Argentijnse klanken.

 Bezoek www.gaiazoo.nl

Herfstvakantie in GaiaZOO: Zuid-Amerikaans thema
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.