Heroes


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Heroes

In de reeks succesvolle voorstellingen verzorgt L’ Aventure Musicale onder leiding van dirigent Peter-Paul van Esch een nieuwe sfeervolle show! In ‘Heroes’ staat de muziek van de legendarische zanger David Bowie centraal, maar ook de symfonie ‘Heroes’ van de Amerikaanse componist Philip Glass. Voor de uitvoering van deze symfonie is toestemming gevraagd aan de componist zelf.

‘Heroes’ is het meest tijdloze nummer van David Bowie. Het is een lied dat een leven samen verbeeldt, het gaat over strijd voor de mogelijkheden van de toekomst. Dit thema is zeer actueel, door alle beperkingen is onze toekomst onzeker. Orkest L’ Aventure Musicale neemt haar publiek hierin mee samen met de zangsolisten Rias Baarda, Marleen Achten en Marieke van Middelkoop en visueel vormgever Jeanne Shaw. De presentatie van deze verrassende avond is in handen van Ton van Heeswijk. In het voorprogramma geeft Orkest L’ Aventure Noord alvast een voorproefje.

Wil je deze muzikale beleving meemaken? De voorstelling vindt plaats op zaterdag 27 november in de Concertzaal van Theaters Tilburg om 20.30 uur. Het voorprogramma start om 19.30 uur.

Heroes

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.