1

GLOW Eindhoven 2023


-advertentiepositie-



GLOW Eindhoven 2023

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De meest innovatieve lichtinstallaties van nationale en internationale kunstenaars toveren Eindhoven van 11 t/m 18 november 2023 opnieuw om tot grootste openbare lichttentoonstelling, met als thema Welkom bij de Beat. The Beat is de inspiratie voor GLOW 2023 en geeft het startschot voor een drieluik in lichtkunst, met in 2024 The Stream en in 2025 – de 20e verjaardag van GLOW – The Light als zinderend hoogtepunt. Samen maken ze de lamp, die pulseert, licht laat vloeien en uiteindelijk iedereen overal verbindt.

The Beat is ook een nieuwe stap om met een focus op innovatie en nieuwe mogelijkheden GLOW beter te onderscheiden. Zo worden nieuwe technieken en technologieën op het gebied van duurzaamheid en grondstof- en energiegebruik verkend en gekeken naar de rol van licht in de samenleving. En worden inventieve toepassingen in de praktijk onderzocht, bijvoorbeeld om bezoekers te helpen het festival persoonlijker en individueler te beleven.

GLOW 2023 meer dan alleen een herhaling van een geliefd evenement; het markeert een verschuiving naar de toekomst.

Vaste route
Follow The Beat! Loop samen de route door het centrum van Eindhoven en stop her en der voor een drankje en een korte pauze. De route is wat korter dan andere jaren – 5 kilometer lang – en kan worden gevolgd door duidelijke (licht)signalen. Deze vaste route verbindt en staat centraal in GLOW's gevoel voor beleving en gedeelde 'wow-momenten', voor zowel bewoners als bezoekers.

 Bezoek gloweindhoven.nl

GLOW Eindhoven 2023
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.