1

Vaar met de lichtjestour door de Rotterdamse haven




Vaar met de lichtjestour door de Rotterdamse haven

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens de korte winterdagen maak je bijzondere vaartochten in het donker langs de moderne terminals van Maasvlakte 2. Bewonder aan boord van de FutureLand Ferry het spannende spel van donker en licht en verwonder je over de talloze lichtjes. Een deskundige voorlichter vaart mee en vertelt tussendoor wetenswaardigheden over hetgeen je ziet, of dankzij de duisternis juist aan het zicht onttrokken is.

De vaartocht duurt ca. 1,5 uur. De kosten voor de boottour bedragen € 16,00 per volwassene, kinderen tot en met 11 jaar varen mee voor € 10,00 en kinderen tot en met 2 jaar gratis. Boek voor alle deelnemers, inclusief kinderen t/m 2 jaar, een ticket. De FutureLand Ferry is toegankelijk met rolstoel. Let op: FutureLand is vanaf 17:15 uur gesloten. Je kunt met je tickets direct aan boord. De FutureLand Ferry beschikt over sanitaire voorzieningen.

Aan boord is een heerlijke maaltijdsoep en/of broodje bal gehakt of worst verkrijgbaar. Ook drankjes zijn aan de bar te bestellen. Wat dacht je van een glaasje glühwein?

De vaartochten zijn op 17, 26, 27, 28 en 30 december 2023, op 2, 3, 4, 7, 14 en 21 jan 2024 en op 4 en 11 februari 2024.

 Bezoek www.portofrotterdam.com

Vaar met de lichtjestour door de Rotterdamse haven
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.