Magic Jungle Festival


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Magic Jungle Festival

Magic Jungle Festival
Neem op zaterdag 20 of zaterdag 27 november 2021 jouw gezin mee naar Junglepark de Orchideeën Hoeve en beleef een kleurrijk jungle-avontuur tijdens het ‘Magic Jungle Festival’. Spectaculaire lichteffecten, Caribische klanken en duizenden lampjes laten tijdens deze exclusieve dagen de jungle sprankelen en bezorgen jou een magisch dagje uit.

Kleurenspektakel in de jungle
Geniet volop van de aapjes, voer de clowneske papegaaitjes en zorg dat jullie alle highlights gefotografeerd hebben voor de schemer zijn intrede doet. Wanneer de zon begint te zakken, transformeert de groene jungle namelijk in een waar kleurenspektakel en staan er nieuwe avonturen op jullie te wachten. Schuif aan bij de speciale jungleshow ‘Coco Nuts’, swing mee met de Caribische livemuziek in de ‘Zwevende’ Bloementuin en ontmoet de dierverzorgers in de mystiek verlichte jungle. Wil jij geen moment missen? Kom dan op tijd! Dan pak je alle highlights van een dagbezoek mee en kun je na zonsondergang nogmaals een magische wandeling door het park maken tussen alle schitterende lampjes en kleurrijke spots.

Het junglepark is op 20 en 27 november geopend tot 18:00 uur. De warme keuken van het serre-restaurant sluit om 19:00 uur.

Kijk voor het volledige programma op: www.orchideeenhoeve.nl

Magic Jungle Festival

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.