'Warme-Winter' bij Noord-Friese Winkeltjesroute


'Warme-Winter' bij Noord-Friese Winkeltjesroute

De Noord-Friese Winkeltjesroute is klaar voor de feestdagen! Op zaterdag 27 november zijn veel winkeltjes en ateliers gezamenlijk geopend voor publiek. Tijdens de shoppingdagen zijn de winkeltjes warm en feestelijk aangekleed en gelden diverse kortingsacties, die verschillen per winkelier. Op verschillende locaties kan men warme chocolademelk of koffie krijgen met wat lekkers erbij.

De Noord-Friese Winkeltjesroute staat garant voor 60 kilometer aan winkelplezier op het platteland. Vermijd de drukte van de stad en kom naar Noord-Friesland. De winkeltjesroute strekt zich uit langs de Noord-Friese Waddenzeekust en loopt van Hallum, Ferwert, Blije, Holwerd en Wierum, langs Anjum, Morra, Hiaure, Bornwird en Reitsum naar Burdaard. De Noord-Friese Winkeltjesroute maakt van winkelen een belevenis, waarbij shoppen wordt afgewisseld met sightseeing. De bezoeker maakt kennis met winkeltjes verscholen in het prachtige terpenlandschap, ateliers met vergezichten over het wad, gecombineerd met het vakmanschap van oude ambachten.

Download de routekaart op de website. De routekaart is tevens stempelkaart; bij elke winkel/atelier ontvangt de klant een stempel die bij een volle kaart een leuke attentie oplevert. Het maakt niet uit waar de route gestart wordt en een stempelkaart is tevens verkrijgbaar bij de aangesloten winkeliers.

'Warme-Winter' bij Noord-Friese Winkeltjesroute

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.