Ontdekkingstocht

Ontdekkingstocht

Een excursie speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders.

Vakantie voor de (klein)kinderen, een mooie gelegenheid om er samen op uit te trekken. De boswachter neemt jullie mee op excursie door het bos van Waardenburg en Neerijnen. Onderweg vertelt hij allerlei leuke weetjes over de natuur en laat hij de kinderen een aantal opdrachten doen. Zo komen jullie spelenderwijs meer over het gebied te weten en zullen jullie ontdekken of de natuur nog in winterrust is. Zit er leven in de boomknoppen? En houden alle dieren een winterslaap? Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: 1,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Deze excursie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Startlocatie: parkeerplaats Stroomhuis Neerijnen. Van Pallandtweg 1, Neerijnen.
  • Informatie: Bert Vos, tel. 0619717255 of Fieke Vos, tel. 06-42800802.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Ontdekkingstocht

Foto: Kasteel Doorwerth

Ontdekkingstocht

Foto: Kasteel Doorwerth

Ontdekkingstocht

Foto: Kasteel Doorwerth

Ontdekkingstocht

Foto: Kasteel Doorwerth