1

Expositie 'My Teenage Fantasy' door Flourboy


-advertentiepositie-



Expositie 'My Teenage Fantasy' door Flourboy

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het is voor Saman Khoshgbari aka FLOURBOY een natuurlijke karaktereigenschap om van niets, iets te maken. Improvisatie en creativiteit spelen namelijk een belangrijke rol in zijn leven. Dit is mede ontstaan dankzij een gebrek aan ruimte tot expressie tijdens zijn kinderjaren tussen de inspiratieloze betonnen muren in Teheran.

Het is dan ook dat uit de voorheen benoemde drang tot expressie en om dingen te maken dat hij een decennium geleden een familiepizzeria begon. Vanaf dat moment is het medium pizza een integrale rol in zijn leven gaan innemen. Het huwelijk tussen zijn passie voor familie en pizza heeft er ook uiteindelijk toe geleid dat hij een project startte waarmee hij het product pizza naar een nieuw niveau tilt.

Zonder enige voorbereiding, een plan of een greintje ervaring kwam hij met het idee om pizza's te gaan vereeuwigen. Zo sloot hij zich van de één op de andere dag op op de zolder van de pizzeria en is hij gaan peinzen over hoe hij dit idee tot uiting kon gaan brengen. Na enkele hersenspinsels de revue te laten passeren starrte hij met maanden van trial & errors om de kunst van epoxy op bijzondere wijze onder de knie te krijgen.

Het is mede dankzij zijn onbetwistelijke doorzettingsvermogen dat hij een unieke manier heeft gevonden om pizza te transformeren naar inmiddels erkende en unieke sculpturen.

 Bezoek www.oba.nl

Expositie 'My Teenage Fantasy' door Flourboy
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.