Online masterclass: zo maak jij mooie foto's van de natuur


Online masterclass: zo maak jij mooie foto's van de natuur

De basis van natuurfotografie leren? Via deze online masterclass van Natuurmonumenten leert Bob Luijks je het onder de knie te krijgen. De basis van natuurfotografie leren? Via deze online masterclass van Natuurmonumenten leert Bob Luijks je het onder de knie te krijgen. We besteden aandacht aan instellingen, onderwerpkeuze, apparatuur en er is de gelegenheid om vragen te stellen aan de professional. .

Lukt het jou om de essentie goed op de foto te krijgen? Krijg je het voor elkaar de camera op de juiste manier in te stellen? Bob is professioneel natuurfotograaf en weet als geen ander wat er bij een goede natuurfoto komt kijken. Op woensdag 22 december verzorgt Bob Luijks voor Natuurmonumenten een masterclass natuurfotografie.Tijdens deze masterclass leer je:
  • Welke apparatuur er allemaal beschikbaar is en wat daarvan de voor- en nadelen zijn. 

  • Hoe je de camera op een juiste manier instelt.

  • Hoe je mooie, scherpe foto's krijgt.

  • Hoe je met verschillende plekken en onderwerpen omgaat.

  • Hoe je met een pakkende compositie een beeld spannender maakt.

  • En hoe het aanwezige weer en licht daarbij in het voordeel gebruikt. Op deze cursusavond kun je ook met al je vragen terecht. Na deze masterclass ben je in staat om de natuur om je heen nog mooier vast te leggen. We zien je winterfoto’s graag voorbij komen via onze Facebook https://www.facebook.com/rijkvannijmegen en Instagrampagina #natuurmonumenten_rijkvnijmegen

Reserveren Boek op deze pagina je ticket voor deze online cursusavond op woensdag 22 december om 19.30 uur. De kosten zijn € 5,25 voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden.Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Online masterclass: zo maak jij mooie foto's van de natuur

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.