Wintersferen wandeling

Wintersferen wandeling

De natuur in winterrust.

De natuur is in winterrust, maar toch valt er van alles te ontdekken. De boswachter laat het je zien op landgoed Waardenburg en Neerijnen. Zo hebben de bomen nog geen blad, waardoor kasteel Waardenburg en huis Neerijnen nog beter zichtbaar zijn in hun mooie omgeving. Afhankelijk van de temperatuur zijn de knoppen van verschillende bomen en struiken aan het veranderen en zich aan het voorbereiden op de lente. Vanaf de dijk is te zien hoe watervogels hun rust zoeken in de Kil van de Rijswaard. En met een beetje geluk komen reeën uit hun schuilplaatsen tevoorschijn. Het wordt genieten van de kleine en grote dingen in de natuur. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

    • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
    • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
    • Startlocatie: parkeerplaats Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, Neerijnen.
    • Informatie: Bert Vos, tel. 06-19717255 of Fieke Vos, tel. 06-42800802.
    • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Wintersferen wandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.