Lange winterwandeling

Lange winterwandeling

Een winter in Nederland is elk jaar anders, maar je kunt altijd wandelen.

Tijdens deze excursie gaan we stevig wandelen door Bruggelen. Het gebied is onderdeel van de ecologische verbinding van het bosgebied van de Veluwe met de IJsselvallei. Het zuidelijke deel bestaat uit stuifheuvels met ‘eikenstrubben’. Dit zijn bossen met grillige, knoestige en gedrongen eikenstammen. Soms is er sprake van hoogteverschillen. We zullen dat merken tijdens deze lange wandeling door Bruggelen. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Start: start om 10:00 uur. Duur: ca. 3,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Deze wandeling is vanwege de lengte niet geschikt voor jonge kinderen.
  • Tip van de boswachter: draag stevige wandelschoenen.
  • Startlocatie: in de bocht van de Engelanderholt, parkeerplaats GLK, 7361 CZ Beekbergen.
  • Routebeschrijving: in Beekbergen bij restaurant De Smittenberg (Arnhemseweg 537) bij de verkeerslichten rechtsaf vanuit Apeldoorn en linksaf vanuit Arnhem, richting Ugchelen rijden (de Engelanderweg). Na ca. 2,5 km is in de bocht links de parkeerplaats van GLK. Vanuit het dorp Ugchelen rechts in de bocht van de Engelanderholt.
  • Informatie: Henry Kats tel. 06-53435237 of Hans Keppel tel. 06-23290624 .
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes. 
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Lange winterwandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.