Ochtendwandeling

Ochtendwandeling

De natuur is op z'n mooist als het nog stil is.

Een ochtendwandeling in de stilte van de ochtend is altijd mooi. In de winter is het spannend wat voor weer het is op de dag  van de excursie: temperatuur, neerslag (regen of sneeuw) en windsterkte en -richting zijn nu nog niet te voorspellen. Iedereen die zich daar niets van aan trekt kan rustig meewandelen met de boswachter en genieten van de Tongerense heide. De wandeling voert door bos, over de heide en langs vennetjes.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 9:00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: parkeerplaats Geldersch Landschap aan de Boerweg ca. 200 m ten noorden van kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe.
  • Informatie: Frans Roelofs, tel. 06-52644800 of tel. Fokko Andringa, tel. 06-51543444.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Ochtendwandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.