Winterwandeling

Winterwandeling

Geniet van een winterse wandeling op het landgoed Hoekelum.

In de diepte van de winter is de natuur in rust. Toch valt er dan ook best wat te beleven op de grens van cultuur en natuur. De boswachter neemt u mee langs de vele wallen van het landgoed. En mogelijk zien we al de eerste tekenen van de lente als de sneeuw langzaam verdwijnt en ze hun kopje boven het zand laten zien. Maar mogelijk lopen we ook nog in de vrieskou. Dan laten we u zien hoe de natuur zich beschermd tegen de kou. 

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Opmerking: lopen door dit terrein vraagt enige conditie. Dat geldt zeker bij stevig winterweer. Houdt rekening met de weersomstandigheden. Het kan koud, nat en zelfs glad zijn.
  • Startlocatie: parkeerplaats aan de noordzijde van Landgoed Hoekelum, Edeseweg 124, 6721 KE Bennekom (let op: parkeerplaats bij het kasteel, niet bij de kaasboerderij).
  • Informatie: Keesjan Kleef, tel. 06-52519146 of Rien Brand, tel. 06-22375408.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Winterwandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.