Ochtendwandeling

Ochtendwandeling

De natuur is op z'n mooist als het nog stil is.

Majuba en Scherpenberg zijn twee bosgebieden die pas na 1920 in cultuur gebracht zijn. Voor die tijd was het nog grotendeels woest heidegebied. De sporen van de bosbouw zijn nog goed te zien, maar tegelijkertijd is het een prachtig gebied voor een mooie ochtendwandeling. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 9:00 uur. Duur: ca. 3,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: Parkeerplaats GLK op de kruising van de Koekenbergweg en de Officiersweg te Epe.
  • Routebeschrijving: Komend vanaf de A50 Apeldoorn–Zwolle, neem afslag Epe. Passeer een rotonde, stoplichten en nogmaals een rotonde. Rijdt daarbij steeds rechtdoor (N309). Ca 1,5 km na deze 2e rotonde: 1e weg rechts nemen = Koekenbergweg. Volg deze ca. 1 km tot je aan een kruising komt waar je niet verder rechtdoor kunt. De parkeerplaats is links.
  • Informatie: Fokko Andringa, tel. 06-51543444 of John Buitenhuis, tel. 06-46256260
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Ochtendwandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.