Op pad met de stadsherder van Rotterdam tijdens lammetjestijd

Op pad met de stadsherder van Rotterdam tijdens lammetjestijd

Op dit moment worden de lammetjes geboren! Stadsherder Martin Oosthoek geeft daarom unieke rondleidingen vanaf Belevenisboerderij Schie Op dit moment worden de lammetjes geboren! Stadsherder Martin Oosthoek geeft daarom unieke rondleidingen vanaf Belevenisboerderij Schieveen naar de grote schapenstal waar ruim 1000 schapen hun lammetje krijgen..

Op dit moment worden de lammetjes geboren! Stadsherder Martin Oosthoek geeft daarom unieke rondleidingen vanaf Belevenisboerderij Schieveen naar de grote schapenstal waar ruim 1000 schapen hun lammetje krijgen.Ins & outs van het schapenherdersvakOp dit moment verwachten we heel veel lammetjes en is de kans groot dat je een bevalling mee kunt maken. Wil jij mee met deze exclusieve rondleiding van stadsherder Martin Oosthoek? Met de huifkar ga je van Belevenisboerderij Schieveen naar de grote schapenstal. Hier vertelt hij alle ins and outs van het schapenherdersvak en de hectiek rond de lammertijd.Belevenisboerderij SchieveenDe Rotterdamse schapenboerderij laat je het boerenleven ontdekken! Je kunt hier ravotten in Speelnatuur van OERRR en de vele boerderijdieren aaien. Naast de boerderijwinkel vind je de lunchroom waar je een kopje koffie of thee kunt drinken. De lokale Schieveense kruidkoek is een echte aanrader!Corona & natuurWij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:
 • Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact.

 • In de huifkar is een mondkapje verplicht.

 • Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten.

 • Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik.

 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken.

 • Nies en/of hoest in je elleboog.

 • Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt.Tips van de stadsherder tijdens de rondleidingTips van de stadsherder tijdens de rondleiding
 • Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

 • Vertrek met huifkar vanaf Belevenisboerderij Schieveen, Oude Bovendijk 220 in Rotterdam.

 • Na 1,5 uur brengt de huifkar je weer terug bij Belevenisboerderij Schieveen.

 • Aan deze excursie kunnen geen zwangere vrouwen deelnemen.

Op pad met de stadsherder van Rotterdam tijdens lammetjestijd

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.