Winterfair


Winterfair

Het mooie Kasteel Rosendael vormt het decor van een bijzondere WinterFair.

Tal van winterse activiteiten en unieke producten zijn te vinden in een sprookjesachtige omgeving. Vol warmte en liefde is deze fair een absolute aanrader.

Alles wat je deze winter mag verwachten van heerlijke Glühwein tot de heerlijkste verse delicatessen. Warme en hippe mode of wat bijzonders om je huis nog fijner te maken. Sieraden, edelstenen en prachtige creaties. De kleintjes kunnen heerlijk verwarmt hun creativiteit

de vrije loop laten. Alles met het thema van de winter met een knipoog naar de komende maanden en het voorjaar. Dus alles voor een heerlijk familie uitje bij het bijzondere en ook te bezoeken Kasteel Rosendael.

Datum en tijd: vrijdag 14 t/m zondag 16 januari 2022 tussen 11:00 en 17:00 uur.

Entree: € 4,50 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen.

Reserveren via: Trotsmarkt

Bezoek park en kasteel: € 12,00 voor volwassenen en kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00. Donateurs GLK en museumkaarthouders gratis. Bezoekt u alleen het park. Dan rekenen wij deze dagen het kindertarief: € 4,00 voor volwassenen en kinderen. Reserveren voor het park is vooraf niet nodig. U koopt ter plaatse een kaartje aan de kassa. Een bezoek alleen aan het park of kasteel zonder een ticket van de winterfair is deze dagen niet mogelijk. Een ticket voor de winterfair is noodzakelijk.

Voor het kasteel is reserveren via de website noodzakelijk: www.glk.nl/rosendael

Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Informatie: rosendael@glk.nl.

Kinderen spelen bij Kasteel en park Rosendael Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

Drone shot Kasteel en park Rosendael Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

Verklede kinderen in Kasteel Rosendael Foto: Foto: Floor ten Brink