Insecten, u heeft de regie!

Insecten, u heeft de regie!

Na het succes van vorig jaar, neemt onze insectenkenner Robin Kraaij je mee in een onvoorspelbare lezing waarin je zelf de regie hebt. Na het succes van vorig jaar, neemt onze insectenkenner Robin Kraaij je mee in een onvoorspelbare lezing waarin je zelf de regie hebt. Je kiest zelf over welk dier je iets te weten wilt komen. Ga woensdagavond 26 januari om 19.30 uur mee in de wondere wereld van de insecten in Nederland. .

In Nederland komen vele duizenden insectensoorten voor. Er zijn zoveel mooie soorten dat het onmogelijk is om in één lezing over elke soort te vertellen. Daarom krijgt u als luisteraar de regie over de lezing. U kunt kiezen uit een enorme variëteit aan foto's die insectenkenner Robin Kraaij heeft gemaakt van de Nederlandse ongewervelden. Bij elke foto hoort een bijzonder verhaal over een dier met een bijzonder uiterlijk, vreemd gedrag, of gewoon prachtige kleuren. Welke foto's aan bod komen bepaalt u als luisteraar. Benieuwd naar deze bijzonder en onvoorspelbare lezing vol verrassende weetjes en verhalen? Schrijf u dan in!Robin Kraaij is een echte natuurliefhebber en heeft zich toegelegd op insecten, reptielen en amfibieën. In deze leuke lezing neemt Robin Kraaij je mee in de wereld van deze kleine juweeltjes van de Nederlandse natuur. Welke prachtige dieren komen hier voor en wat is het verhaal erachter? Waarom hebben sommige dieren een rare vorm of gek gedrag? Op deze vragen krijg je vanavond het antwoord! Laat je een avond lang verbazen door de verschillende insectensoorten die in ons land leven.Hoe reserveer je een plekje?

Boek een ticket voor deze interessante online lezing op woensdagavond 26 januari om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 5,25 voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda.Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.Door jouw deelname steun je het behoud van Landgoed Mookerheide.

Insecten, u heeft de regie!

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.