Open Toptrouwlocatie Route

Open Toptrouwlocatie Route

Ja, ik wil! Trouwen bij Fort bij Vechten! Kom dan samen op zaterdag 29 januari naar de open toptrouwlocatieroute van Toptrouwlocaties b De Open Toptrouwlocatie Route van 29 januari gaat door, dus jij kunt gewoon een reservering maken bij jouw favoriete trouwlocaties Als er iets verandert door de Covid-19 maatregelen, dan houden wij je op de hoogte.

Fort bij Vechten in Bunnik is de ideale plek voor jullie huwelijksvoltrekking, receptie, diner en feest

In het hart van de provincie Utrecht ligt Fort bij Vechten. Gebouwd tussen 1867 en 1870 als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, nu een idyllische plek voor jullie huwelijk. Het fort is met haar oude gebouwen, natuurlijk groen en vele romantische plekjes ht decor voor jullie huwelijksdag. De ideale plek voor huwelijksvoltrekking, receptie, diner en feest.

De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de Reversezaal, de Barak of bij mooi weer op het grote terras. De Reversezaal bestaat uit een lange gang en vier chambrees. Door de vloerverwarming en de luchtbehandeling is het eens zo kille fort nu een aangename plek om te verblijven. De chambrees zijn het beste te omschrijven als gewelven, vandaar de unieke sfeer tijdens het jawoord. De barak is een bijgebouw met zeer intieme sfeer. Datzelfde geldt voor de receptie, het diner en feest.

De receptie (en het aansnijden van de taart) kan afhankelijk van het jaargetijde ook op het mooie terras plaatsvinden. De witte brigade van Fort bij Vechten tekent voor een heerlijk diner dat aan al jullie wensen zal voldoen. De chef van Fort bij Vechten kookt met producten uit de streek. Het diner kan plaats vinden in een intieme chambree maar afhankelijk van het aantal gasten kan dat ook buiten of op het terras plaatsvinden.

De Reversezaal is tevens de ideale plek voor jullie feest. De gezellige bar en de houtkachel zorgen voor die prettige sfeer die deze dag tot zon bijzondere maken. Datzelfde geldt voor onze Barak. Er mag op het Fort zelfs tot 01.00 uur gefeest worden

Het fort beschikt over veel zalen met veel verschillende mogelijkheden. Ook is het mogelijk om op het middenterrein van het fort een tent te laten verrijzen. De ervaren staf wil graag met jullie meedenken over de vele mogelijkheden die dit historische fort herbergt. Een unieke sfeervolle locatie in het hart van de provincie Utrecht.

Een prachtig decor voor jullie mooiste dag

Open Toptrouwlocatie Route

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.