Bezoek schaapskudde

Bezoek schaapskudde

Op bezoek bij de schaapsherder op de Loenermark.

Het is voorjaar en de lammetjes mogen met hun moeders mee naar de heide. De schaapherder en zijn honden hebben de handen vol aan de jonge dieren die de wereld willen ontdekken en alle kanten oprennen. Samen met de boswachter wandelt u naar de kudde om de schaapherder met zijn honden aan het werk te zien. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14:00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: parkeerplaats de Schaapskooi in Loenen.
  • Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn, afslag Loenen. In Loenen direct na hotel-restaurant ‘De Loenermark’ rechtsaf de Droefakkers op en die blijven volgen. Deze weg ca. 3 km. afrijden.
  • Informatie: Chris Holtslag, tel. 06-47368561 of Gerard Nijhof, tel. 06-23290624.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Bezoek schaapskudde

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.